Ulrik Schmidt

Uddannet produktionsingeniør, HD i organisation og systemisk proceskonsulent. Har løbende videreuddannet sig inden for Lean, 6 sigma, projektledelse samt taget et kursus i forandringsledelse på INSEAD. Har også flirtet med psykoterapeutuddannelsen og har taget flere personlige udviklingskurser, samt rigtig mange ledelsesudviklingskurser.

Ulrik har været leder i 16 år. Det har været i forskellige roller som f.eks. fabrikschef, logistikdirektør og produktionsdirektør. Han kender indgående til driftssituationen, hvor der er tryk på for at maksimere økonomien og levere godt og hurtigt til kunderne. Samtidig kender han balanceakten ved at arbejde med drift, forandring og udvikling samtidig, og Ulrik har prøvet både det, der virker og det, der ikke virker.

Indtil for nylig var Ulrik skipper på curlinglandsholdet, og han har deltaget i et hav af mesterskaber – herunder 2 OL og vundet 4 EM medaljer. Det har givet nyttig viden om, hvad der skal til for at opnå topresultater i en team sammenhæng, en viden Ulrik bruger flittigt og giver videre af.

Jesper Palm

Uddannet produktionsingeniør, HD i afsætning og har desuden en systemisk proceskonsulent-uddannelse fra Attractor. Jesper har løbende suppleret uddannelsen med kurser inden for bl.a. ledelse, Lean og Business Excellence.

Erhvervsmæssigt har Jesper arbejdet 10 år som leder i forskellige industrivirksomheder, og han har derfor opnået et indgående kendskab til de drifts- og ledelsesmæssige udfordringer, som findes her. Desuden har han mere end 10 års konsulenterfaring med produktivitetsudvikling i over 50 små og store virksomheder i forskellige brancher og sektorer. Jesper trives i høj grad i spændingsfeltet mellem mennesker, udvikling og produktivitet og er god til at drive en forandringsproces på den motiverende måde, hvor både resultater og organisatorisk succes går hånd i hånd.