Grundlaget var i orden

Hos HFR var man i gang. Gennem længere tid havde man lavet tidsopsamling for alle produktionsprocesser, så grundlaget for at indføre en mere automatiseret og præcis planlægningsproces var i orden. Det var straks mere udfordrende at finde et planlægningsprogram, der var enkelt, visuelt og som kunne tale sammen med virksomhedens økonomisystem. Valget faldt på Timemetrics program EQ Plan, der var Gantkortbaseret og som kunne kommunikere til organisationen via storskærme.

"Vi har bl.a. indrettet frokoststuen med en storskærm. Den giver medarbejderne overblik over ugens produktionsmål samt rækkefølgen. Det har bidraget til at skabe mere ro og fokus i organisationen og i sidste ende til at levere bedre til vores kunder"

Ulrik Frederiksen, adm. Direktør, HFR Trailer A/S

En top moderne produktion

HFR kom fra en situation, hvor alt var mere eller mindre håndstyret, og hvor medarbejdere og ledere skulle bruge megen tid på at kommunikere om planlægningen. Vores opgradering af planlægningsprocessen har gjort det hele lettere, og da virksomheden samtidig er flyttet ind i en top moderne, nybygget fabrik, har effektiviteten virkelig taget et hop opad.

"Vi har altid haft en fornuftig forretning, og nu står vi godt rustet til fremtiden, hvor konkurrencen vil blive endnu hårdere"

Ulrik Frederiksen, adm. Direktør, HFR Trailer A/S