Dedikeret til produktivitetsudvikling

Vores passion er produktivitetsudvikling, og vi lever og ånder for denne disciplin. Vi ser, at området gavner både vores kunders konkurrencekraft, medarbejdernes arbejdsglæde og motivation samt velstanden i det danske samfund.

Fokus på Mennesker og Metoder

For os hænger mennesker og metoder så meget sammen, at vi har taget det med ind i vores navn. Med udgangspunktet i de to M’er - Mennesker og Metoder - integrerer vi den ”bløde” og den ”hårde” produktivitet i vores arbejde. Motiverede medarbejdere, der arbejder efter effektive metoder, er målet.

Når mennesker synes, at løsningen er god, så følger de den

Implementeringsstærke

Netop implementeringen er et andet punkt, vi adskiller os på. Vi vil ikke blot levere en fin managementrapport, men varetage implementeringen i samspil med de involverede. Kun dermed kan vi sikre de lovede resultater.

Senior konsulenter

Hos 2Management møder du kun os, et erfarent seniorteam. Vi har mange års konsulenterfaring fra mange forskellige virksomheder, brancher og opgaver. Vi har selv været på din side af skrivebordet, så vi kender din situation, og vi er eksperter i produktivitet.

En ekstra højre hånd

Med os får du en ekstra højre hånd, som hjælper dig der, hvor du har behov. Vi fokuserer på at løse dine udfordringer, og på den måde får du både mere ledelseskraft og tid til rådighed. Vi er ledelsespersoner og ved, hvordan man motiverer, eksekverer, skaber resultater samt fastholder forbedringer.