Sådan gør vi

Hos 2Management tager vores arbejde med produktivitetsudvikling udgangspunkt i 4 fokusområder:

Strategi

Lad os tage de erfarne, analytiske produktivitetsbriller på og gennemgå jeres situation. Vi synliggør jeres produktivitetspotentiale, så vi sammen kan sætte klare mål for fremtiden. Du får både data på bordet og en klar plan for fremtiden. Det, mener vi, er udgangspunktet for blivende forbedring.

Performance

Sætter du dig ikke mål, når du dem med garanti heller ikke. For os er det dog vigtigt, at målene bliver tydelige, vedkommende og operationelle, ellers er det svært at få organisationen med. Vi hjælper med at sætte målene og får dem brudt ned til resten af organisationen. En effektiv målstyring er rygraden i alt produktivitetsforbedring.

Proces

Effektive forretningsprocesser er grundlaget for at reagere hurtigt og tjene penge. Vi er LEAN fokuserede på en praktisk og menneskelig måde. Vi fjerner bøvlede forretningsgange, som ikke skaber værdi for kunderne. Vi eliminerer spild og øger virkningsgraden, så jeres værdistrømme bliver rettet ud, og der kommer flow i jeres processer. Det skaber øget produktivitet og giver bedre resultater.

Organisation

Ingen positiv produktivitetsudvikling uden motiverede medarbejdere. Vi søger konstant at skabe en kultur, hvor anerkendelse, initiativer, engagement og fremadrettethed er i center. Dette sætter gang i den positive spiral og er grundlaget for en god forbedringskultur. Vi arbejder med TWI, Best Practice og Kaizen samt efter mottoerne; ”er det værd at gøre, er det værd at gøre ordentligt” og ”lav færre ting bedre”.